KAYMAKAM YÖNDEN’İN VATANDAŞ DUYARLILIĞI

Masumiyeti, samimiyeti, içtenliği ve kanaatkarlığıyla esnafların ve çevre sakinlerinin ilgi odağı bir vatandaşımız Mustafa Gürbüz..

Hamallık yaparak evinin geçimini sağlayan ve zor şartlar altında yaşamlarını devam ettiren bir ailenin oğlu olan Mustafa Gürbüz 12 yıldır rahatsız ve devletten herhangi bir yardım talebi olmaksızın yaşamını devam ettirmeye çalışan bir vatandaşımız.

10 Ocak 2019 Perşembe günü idrak edilen Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın meslek odalarına icra edilen ziyaret esnasında İskenderun Kaymakamı İskender Yönden tarafından fark edilen Mustafa Gürbüz, Kaymakam Yönden’in özel daveti üzerine ziyarete iştirak etti.

Kaymakam Yönden’in yakın ilgi ve alaka gösterdiği Mustafa Gürbüz’ün kimlik ve ikamet bilgileri alınarak İskenderun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan sorgulamada herhangi bir yardım talebi ve müracaatının olmadığı tespit edilmesi üzerine Kaymakam Yönden’in talimatıyla gerekli nakdi ve ayni yardımların yapılması yönünde çalışma başlatıldı.

Devlet şefkati ve yardım elinin uzatılmasıyla büyük bir heyecan ve mutluluk yaşadığı gözlemlenen Mustafa Gürbüz, ziyaretin anısına çekilen toplu fotoğrafta da yerini alarak objektiflere gülümsedi.

KAYMAKAM YÖNDEN’İN VATANDAŞ DUYARLILIĞI KAYMAKAM YÖNDEN’İN VATANDAŞ DUYARLILIĞI

Önceki İçerikUkrayna’da Öldürülen Buket Yıldız Samandağ’da Son Yolculuğuna Uğurlandı
Sonraki İçerikSilifke Ticaret ve Sanayi Odası ile İTSO arasında Kardeş Oda protokolü imzalandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.