Hoş Geldin Minikcan Projesi Devam Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Hoş Geldin Minikcan” projesinin yeni yılda da devam edeceğini belirtti.
İskenderun Belediyesi tarafından 2014 yılında hayata geçirilen ve her yıl devam ettirilen “Hoş Geldin Bebek” projesiyle dünyaya gelen bebeklerin ilk ihtiyacı karşılanıyor.
Başkan Seyfi Dingil’in talimatları ile sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında hayata geçirilen ve kentte ilk olma özelliği taşıyan “Hoş Geldin Bebek” projesi, aralıksız devam ediyor.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek,”Kültür Müdürlüğümüze bağlı ekipler ilçede ailelere içerisinde yeni doğan bebeklerin tüm ihtiyaçlarını barındıran “Hoş geldin bebek” seti hediye ediyor. Yeni doğum yapan anneler, öncelikle ekiplerimiz tarafından ziyaret edildikten sonra içinde biberondan emziğe kadar bebek ihtiyacını karşılayacak birçok malzeme annelere ücretsiz olarak veriliyor ”şeklinde konuştu.

Hoş Geldin Minikcan Projesi Devam Ediyor Hoş Geldin Minikcan Projesi Devam Ediyor Hoş Geldin Minikcan Projesi Devam Ediyor

 

Önceki İçerikNihal Atakaş Camii Cuma Günü İbadete Açılıyor
Sonraki İçerikYeni bir sorumluluk projesi hayata geçiyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.