TMMOB Odası İskenderun Temsilciliği tarafından Birlik Beraberlik ve Dayanışma gecesi düzenlendi

Gecenin açılış konuşmasını yapan Dönem sekreteri MMO İskenderun Temsilcilik Başkanı Murat Durukan, “İskenderun İlçe Koordinasyon kurulu olarak geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara-Konya seferini yapan yüksek hızlı tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.
Ülkemizde uzun bir süredir ekonomik kriz yaşanıyor. Halkın alım gücünü düşüren, iş yerlerinin kapanmasına neden olan, işsizliği ve yoksulluğu arttıran ekonomik kriz her geçen gün hayatlarımızı daha fazla etkilemektedir. Krize karşı emeğimize, mesleğimize ve haklarımıza sahip çıkacağız. Bu yıla kadar ilçe Koordinasyon kurulumuz 4 odadan oluşmaktaydı. Bunlar Makine MO, Elektrik MO, İnşaat MO, Mimarlar Odası. Yaptığımız görüşmelerden sonra Odamıza Kimya MO, Harita MO, Çevre MO, Maden MO, Bilgisayar MO katılmıştır.
Bu geleneksel geceyi düzenlememizdeki amaç bu kara tablo içerisinde dahi olsak birlik beraberliği, dayanışma ruhumuzu moral ve motivasyonumuzu arttırmaktır. En son olarak konuşmamı Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği güzel bir söz ile bitirmek istiyorum. ‘Türk Mühendislerinin alnında Cumhuriyetin istikbalini aydınlatan ışık parlar’ Hepinize ilçe komüsyon kurulu adına geldiğiniz ve bizlere destek verdiğiniz için teşekkür ediyoruz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Odaya desteklerini esirgemeyen ve emeği geçenlere Plaket takdim edildi.

TMMOB Odası İskenderun Temsilciliği tarafından Birlik Beraberlik ve Dayanışma gecesi düzenlendi TMMOB Odası İskenderun Temsilciliği tarafından Birlik Beraberlik ve Dayanışma gecesi düzenlendi TMMOB Odası İskenderun Temsilciliği tarafından Birlik Beraberlik ve Dayanışma gecesi düzenlendi

Önceki İçerikNamık Kemal İlköğretim Okulunda Yerli Malı haftası
Sonraki İçerikArsuz’daki Dev Çalışmada Hızla İlerliyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.