Arsuz’daki Dev Çalışmada Hızla İlerliyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), ‘Arsuz 1. Grup Kanalizasyon Şebekesi(Karaağaç ve Nardüzü Mah.) ile Belen Kollektör Hattı İnşaatı’nda çalışmalarını sürdürüyor.

Sağlıklı yaşam, temiz çevre ve gelecek için hayata geçen kapsamlı projenin Arsuz ilçesine bağlı Nardüzü ve Karaağaç mahallelerinin muhtelif noktalarında devam ettiğini belirten Genel Müdürlük, maliyeti 56 milyon 456 bin TL olan ve Arsuz ile Belen ilçesini kapsayacak dev proje kapsamında farklı çaplarda 163 km kanalizasyon şebekesinin döşeneceğini açıkladı.

Arsuz ilçemizi modern, temiz ve daha yaşanabilir duruma getirecek dev çalışma kapsamında toplam 53 bin 500 metre atık su şebekesinin döşendiğini aktaran HATSU, eş zamanla olarak muhtelif noktalarda süren çalışmada 77 iş makinesi ve 145 personelin görev yaptığını açıkladı.

İdare ayrıca, Karaağaç ve Nardüzü mahallelerinin kanalizasyon şebekelerinin ve Belen ilçesinin kanalizasyon kollektör hattı tamamlanmasıyla birlikte atık suların İskenderun Arıtma Tesisi’ne iletiminin sağlanacağını belirtti.

Arsuz’daki Dev Çalışmada Hızla İlerliyor
DCIM100MEDIADJI_0028.JPG
Arsuz’daki Dev Çalışmada Hızla İlerliyor
DCIM100MEDIADJI_0035.JPG
Önceki İçerikTMMOB Odası İskenderun Temsilciliği tarafından Birlik Beraberlik ve Dayanışma gecesi düzenlendi
Sonraki İçerikŞekerli İçecekler Diyabete Neden Oluyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.