Sahil Camii Projesi Tamamlanmak Üzere

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahil camii projesinin (Nihal Atakaş Camii)tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Seyfi Dingil,”İskenderun’un simgesi olacak sahil camii projesinin(Nihal Atakaş Camii) yapımı büyük bir titizlikle gerçekleştirildi. Caminin kaba inşaatının tamamlanmasının ardından avlu duvarı ve minareler yapılmıştı. Ardından süren ince çalışmalar ise tamamlanmak üzere. Aydınlatma, ses sistemi ve elektrik sistemlerinin döşenme çalışmalarının bitmesi ile camii halısının döşeme çalışmaları başladı ”dedi.

Başkan Seyfi Dingil,”İskenderun’da bu eser bir sembol olacaktır. Bu camii kentimize, ülkemize örnek olacak bir güzellikte inşa edilmesine büyük özen gösterildi. Kısacası Nihal Atakaş Cami’miz şuan tamamlanmak üzeredir. Bu anlamda caminin yapımı için hiçbir şey esirgemeyen hayırsever işadamımız Recep Atakaş beye tüm emeği geçen tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Sahil Camii Projesi Tamamlanmak Üzere Sahil Camii Projesi Tamamlanmak Üzere Sahil Camii Projesi Tamamlanmak Üzere

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.