Mekanın Cennet olsun Uzun adam

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör’ün babası (Uzun Oğlan Lakaplı) merhum Mehmet Güngör dualarla memleketi Yayladağı ilçesine bağlı Yeditepe (Bezge) de toprağa verildi.

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör’ün babası Mehmet Güngör memleketinde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun süredir tedavi gören ve önceki gün Hakkın rahmetine kavuşan (Uzun oğlan lakaplı) merhum Mehmet Güngör Hatay’ın Yayladağı ilçesine bağlı Yeditepe Mahallesi mezarlığında öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Merhum Mehmet Güngör için Yedi Tepe Köyünde düzenlenen cenaze törenine Güngör ‘ün ailesi ve yakınları başta olmak üzere sivil toplum kuruluşların Baskanları, Yöneticileri ve üyeleri siyasi parti temsilcileri, Özçelik-İş sendika camiası, sendika başkan ve yöneticileri ve temsilcileri ile kalabalık halk topluluğu katıldı.
Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör , “Bu acı günümde telefonla, mesajla, sosyal medya aracılığıyla ve bizzat gelerek taziyelerini bildirerek acımızı paylaşan bütün milletvekillerimize, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, bürokratlara HAK-İş’e bağlı sendikalarımızın başkan, yönetici ve üyelerine, medya mensuplarına ve tüm halkımıza gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Mekanın Cennet olsun Uzun adam Mekanın Cennet olsun Uzun adam Mekanın Cennet olsun Uzun adam Mekanın Cennet olsun Uzun adam

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.