ESKİYEN VE ÇALINAN IZGARALAR YENİLENİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kentin muhtelif noktalarında meydana gelen yağmursuyu ızgaralarının çalınma vakalarına karşı yasal işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Hırsızların hedefi haline gelen yağmursuyu ızgaralarında çalınma vakalarının her geçen gün arttığına dikkat çeken HATSU, ızgaralar ile alakalı gece saatlerinde karşılaşılan herhangi bir şüpheli durumda 155 Polis İmdat Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi hususunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Muhtelif noktalarda tespit edilen çalınmış ve eskimiş yağmursuyu ızgaralarının yenilendiğine dikkat çeken Genel Müdürlük, araç ile yaya trafiğini aksatacak ve olumsuz sonuçlar doğurabilecek bu sıkıntıların önlenmesi için yenileme yapılmaya devam edileceğinin altını çizdi.

Yapılan hırsızlığın son bulması adına işlemlerin devam ettiğini vurgulayan İdare, ayrıca insan hayatını olumsuz etkilere yol açabilecek bu vakalar için bildirim yapılması hususunda hatırlatmada bulundu.

ESKİYEN VE ÇALINAN IZGARALAR YENİLENİYOR ESKİYEN VE ÇALINAN IZGARALAR YENİLENİYOR

Önceki İçerikBelenli kadınlara Meme Kanseri Farkındalık Eğitim’i düzenlendi
Sonraki İçerikİskenderun’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.