Arsuz’da Zeytin Hasadı Başladı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz’da zeytin sezonunu açan çiftçileri ziyaret ederek, onlarla birlikte zeytin topladı.
Arsuz’da zeytin sezonun açılması ile birlikte birçok çiftçi mahsullerini toplamaya başladı. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Başkan Yardımcısı ve İmar Müdürü Özgür Murt ve Fen İşleri Müdürü Aşkın Yetimoğlu ile birlikte Akçalı Mahallesi’nde mahsullerini toplayan çiftçileri ziyaret ederek, zeytin topladı. Başkan Culha, “ İlçemizde tarım sektörünün en önemli branşlarından biri de zeytincilik. Bugün gördüğünüz gibi ilçemizde zeytin hasadı başladı. Bu zeytin hasadı kapsamında arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Emekçi kardeşlerimizi, zeytincilikle uğraşan çiftçi kardeşlerimizi ziyaret ediyoruz. Onlara kolaylıklar diliyoruz. Özellikle çok zor şartlar altında çalışan kardeşlerimize kolaylıklar diliyoruz. Çiftçi kardeşlerimize de bereketli bir mevsim diliyoruz. Bu sene biraz daha kurak geçmesi münasebetiyle, bereketin fazla olmadığını görüyoruz ama yine çok kanaatkâr bir durumda çiftçilerimiz, şükrediyorlar. Biz onlara bereketli bir mahsul diliyoruz,” dedi.

Arsuz’da Zeytin Hasadı Başladı Arsuz’da Zeytin Hasadı Başladı Arsuz’da Zeytin Hasadı Başladı

Önceki İçerikMinik Öğrenciler İskenderun Belediyesini Gezdi
Sonraki İçerikADD İskenderun Şube Başkanı Fahrettin Turhaner “Halkımızı, Cumhuriyet Yürüyüşüne davet ediyoruz”
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.