Eda ve İlyas çiftinden evlilik yolunda ilk adım

Özçeller Group Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Uğur Çelebi, gönlünü kaptırdığı Eda Savaş ile muhteşem bir törenle evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Yeni girişimleriyle genç yaşına büyük başarılar sığdıran karizmatik genç işadamı İlyas Uğur Çelebi, girişimci vizyonuyla çalışma hayatında gönüllerdeki yerini almış özel bir yetenek olarak iş dünyasında kendi kulvarında istikrarla ilerliyor.

Emniyet Müdürü (merhum) Orhan Savaş ile Sevgi Savaş’ın kızları Eda Savaş ile Mersin Marehan Convention Center’da mutluluğa ilk adımını atan İlyas Uğur Çelebi, ailesine en mutlu günlerinden birini yaşattı. Genç çiftin nişan yüzükleri yine aileden olan Mersin Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ömer Faruk Güngör tarafından takıldı. Nişan töreni merasimi, seçkin davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşti. Çelebi ve Savaş ailelerinin yakınları, dost ve akrabaları da genç çiftin coşku dolu anlarını izlerken, mutlulukların en büyüğünü yaşadı. Mutlulukları gözlerinden okunan Eda-İlyas çifti sevenleri, dostları ve akrabaları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.
Eda ve İlyas çiftinden evlilik yolunda ilk adım Eda ve İlyas çiftinden evlilik yolunda ilk adım Eda ve İlyas çiftinden evlilik yolunda ilk adım Eda ve İlyas çiftinden evlilik yolunda ilk adım Eda ve İlyas çiftinden evlilik yolunda ilk adım Eda ve İlyas çiftinden evlilik yolunda ilk adım

 

Önceki İçerikİnsan Canına Kasteden Karanlık Zihniyetleri Kınıyorum
Sonraki İçerikReyhanlı’da Bir İlk
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.