Çelik iş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak iş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör kazasız belasız günler için Mevlid-i şerif ve Hatmi Şerif okuttu

Çelik iş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak iş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör tüm geçmişlerinin ruhu İçin ve kazasız belasız günler için Mevlid-i şerif ve Hatmi Şerif okuttu.
İskenderun Belediyesi 2 Nolu Taziye Evinde gerçekleştirilen hayır günündeki davete siyaset ve STK ların Başkan ve yöneticilerinin yanı sıra kurum müdürleri ve kalabalık misafir topluluğu da iştirak etti.
Örnek birlikteliğin sergilendiği hayır gününe Yeditepelilerin ileri gelenlerinden Muzaffer Hoca’nın yaptığı duaya tüm davetliler hep bir ağızdan amin dediler. Okunan Yasın-i şerif ve yapılan dualarda, ölmüşlerimizin ruhuna Fatihalar da okundu.
Yeditepelilere yakışır örnek birlikteliğin sergilendiği hayır gününe İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Halit Akıncı Hizmet-iş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Yetim’in yanı sıra STK temsilcileri ve kalabalık halk topluluğu katıldı.
Davette misafirlere Yöresel yemekler ve tatlı ikramı yapıldı.
Hatay’ın Yayladağı ilçesine bağlı Yeditepe yöresine has özel günlerde kazanlarda odun ateşinde pişirilen ve halk arasında Etli Aş (Etli Bulgur Pilavı) Döğme (Aşure) yemeklerinin yapımına bizzat kendisi de destek veren eline aldığı kepçe ile yemekleri karıştıran Güngör bu geleneğin Yeditepeliler arasında birlik ve beraberliği de pekiştirdiğini sözlerine ekledi.

Çelik iş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak iş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör kazasız belasız günler için Mevlid-i şerif ve Hatmi Şerif okuttu Çelik iş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak iş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör kazasız belasız günler için Mevlid-i şerif ve Hatmi Şerif okuttu Çelik iş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak iş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör kazasız belasız günler için Mevlid-i şerif ve Hatmi Şerif okuttu Çelik iş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak iş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör kazasız belasız günler için Mevlid-i şerif ve Hatmi Şerif okuttu Çelik iş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve Hak iş Hatay İl Başkanı Mehmet Güngör kazasız belasız günler için Mevlid-i şerif ve Hatmi Şerif okuttu

Önceki İçerikArsuz , Belen ve Dötyol’da Elektrik Kesintisi Meydana Gelecek
Sonraki İçerikHbb Sporcuları Romanya’dan Madalyalarla Döndü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.