İTSO’dan Emniyet Müdürü Tolunay’a Hayırlı olsun ziyareti

İTSO Yönetimi, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Mithat Tolunay’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında özveri ile çalışan ve 24 saat aralıksız görev yapan emniyet mensuplarımıza çalışmalarında başarılar dilerken, İskenderun’da başladığınız yeni görevinizde de şahsım ve oda yönetim kurulu üyelerim adına hayırlı görevlerr dileriz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Emniyet teşkilatımızın yanınızdayız” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun İlçe Emniyet müdürü Mustafa Mithat Tolunay ise, Emniyet teşkilatının her zaman halkın huzur ve güvenliği için çalıştığını vurguladı.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Mithat Tolunay’ın ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten, İTSO yönetim kurulu üyesi Selma Yılmaz, İTSO Meclis üyesi Bayram Alpagül ve İTSO Genel sekreteri Figen Gül Dönmez de yer aldı.

İTSO’dan Emniyet Müdürü Tolunay’a Hayırlı olsun ziyareti

Önceki İçerikHatay’da 1 Haftada 133 Trafik Kazası Meydana Geldi
Sonraki İçerikHatay Güvenlik Korucuları Yemin Etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.