Başkanı Seyfi Dingil: Yer Altı Çöp Konteyneri Projesinin İlk Etabı Tamamlandı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, bir süre önce yapım çalışmaları başlayan “Yer Altı Çöp Konteyneri” projesinin ilk etabının tamamlandığını belirtti.

İlçemizde çevre bilincini geliştirmek, çöplerin oluşturduğu kötü kokuları önlemek ve çevre kirliliğini tamamen ortadan kaldırmak amacıyla kentimize kazandırılan yer altı çöp konteynerlarının kullanımı ile alakalı açıklama yapan İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak; “İskenderun Belediye Başkanımız Sn. Seyfi Dingil Türkiye de sadece birkaç belediye de bulunan bu güzel hizmeti vatandaşlarımızın kullanımına hazırladık.

Kentimizin yaşam kalitesini her geçen gün ileriye taşıyan başkanımız Seyfi Dingil çevre temizliği konusunda oldukça hassas davranmaktır” diye konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yapılan hizmetlere sahip çıkılması gerektiğini belirterek,”Özellikle hurdacı diye tabir edilen şahısların konteynerlerin içine girmeleri kesinlikle tehlikeli ve yasaktır. Diğer bir sorunumuz ise bu kadar güzel ve modern sistemin önüne tabelalar koymamıza rağmen araçlarını park eden vatandaşlar temizlik görevlilerimize büyük sorun oluyorlar. Çöp araçlarının görevini yapmaları için vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya ve memleketimize sahip çıkmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkanı Seyfi Dingil: Yer Altı Çöp Konteyneri Projesinin İlk Etabı Tamamlandı Başkanı Seyfi Dingil: Yer Altı Çöp Konteyneri Projesinin İlk Etabı Tamamlandı

 

Önceki İçerikTEK KAMPÜS İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ DERS BAŞI YAPTI
Sonraki İçerik“Aıesec” Öğrenci Topluluğundan Down Cafe’ye Ziyaret
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.