Arsuz Belediyesi’nde “Zabıta Haftası” Kutlandı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Zabıta Haftası nedeniyle belediyede görev alan zabıta çalışanları ile bir araya gelerek zabıta haftasını kutladı.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ’ya, Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları da eşlik etti. Her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası’nın 192.yılı dolayısıyla Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinlikte Başkan Culha, Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Altan ve tüm zabıtaların gününü kutlayarak çiçek takdim etti. Zabıta müdürlüğü ekipleri de Başkan Culha ’ya çiçek akdim ederek, teşekkür etti.
Tüm zabıtaların zabıta haftasını kutlayarak sözlerine başlayan Başkan Nazım Culha , “ Sayın müdürümün de ifade ettiği gibi 192. Yılını kutluyoruz. Tabi Arsuz şehrinin gerek sağlık alanında, gerekse yerel disiplin anlamında kent size emanet. Bu konuda yaptığınız çalışmalarla, doğru çalışmalarla, bu kente çok ciddi katkılar sunduğunuzu biliyoruz. Sizlere güveniyoruz. Arsuz halkıda bizlere ve sizlere güveniyor. Halkımızın daha rahatça yaşayabilmesi açısından, iş yerlerinin daha sağlıklı ve düzgün çalışması, daha hijyenik olması açısından gösterdiğiniz özveri önem arz etmektedir. Biz Arsuz Belediyesi ailesi olarak zaten gün be gün büyümekteyiz, gelişmekteyiz. Bu ailenin önemli bir bölümü zabıtadır. Çünkü aktif olarak sokaktadır. Halkın arasındadır. Birebir halkla ilişki halindedir. Diğer birimlerimizden biraz daha farklı bir pozisyonda. Dolayısıyla buda ciddi bir dikkat istiyor, ciddi bir sükûnet istiyor. Bu konuda sizlerden talebimde odur. Şu ana kadar aksi bir şey görmememize rağmen, bu dikkatin daha daha artması talebim var. Çünkü biz halkımız için varız. Halkımızın burada rahat etmesi bizim için önemlidir. Ben bu bağlamda tekrar haftanızı kutluyor, geçmişte yaptığınız hizmetlerden, bundan sonra yapacağınız hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum,” şeklinde konuştu.

Arsuz Belediyesi’nde “Zabıta Haftası” Kutlandı Arsuz Belediyesi’nde “Zabıta Haftası” Kutlandı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.