İskenderun’da Çöken Kanalizasyon Hattı Yenilendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), vatandaşlardan gelen şikâyet ve talepleri değerlendirerek sorunları çözüme kavuşturuyor.

Altyapının önemli unsuru olan kanalizasyon hatlarında oluşan arızalara hızlı ve kontrollü bir şekilde müdahale edildiğini belirten Genel Müdürlük, Hatay genelinde oluşturulan motorize ekiplerin gece gündüz demeden kanalizasyon tıkanıklığı, parsel baca tamiri, yağmur ızgarası temizliği, kötü koku vb. gibi sorunlara yapılan müdahaleler sayesinde vatandaşların önemli derecede rahatladığını vurguladı.

İskenderun ilçesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İdare, İsmet İnönü Mahallesi 723 Sokak’ta bulunan kanalizasyon hattının çökmesiyle oluşan tıkanıklık ve kötü kokunun giderilmesi amacıyla 200’lük borular ile 25 metrelik yeni hattın döşenerek sorunun giderildiğini bildirdi.

Herhangi bir altyapı sorunuyla karşılaşılması durumunda ALO 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne bildirimlerin yapılmasını hatırlatan HATSU, arıza hattına yapılacak aramalar sayesinde sorunlara karşı müdahalede daha hızlı bir yol izlenmiş olacağını hatırlattı.

İskenderun’da Çöken Kanalizasyon Hattı Yenilendi İskenderun’da Çöken Kanalizasyon Hattı Yenilendi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.