Karaağaç Ve Nardüzü Alt Yapı Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali’nin katılımlarıyla, Arsuz Karaağaç ve Nardüzü mahallelerinde yapımına başlanacak olan alt yapı çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecek.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Karaağaç ve Nardüzü mahallelerinde çalışmalarına başlanacak olan, Alt Yapı Çalışmaları hakkında vatandaşı bilgilendirmek için, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ile birlikte 14 ağustos Salı Günü, Saat 14.00’da Karaağaç Sosyal Tesisinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek. En kısa zamanda kazılara başlayacaklarını vurgulayan Başkan Culha, “ Karaağaç ve Nardüzü’nde çalışmalara başlayacağımız alt yapı çalışmalarının detaylarını halkımızla paylaşmak adına, 14 Ağustos Salı günü, saat 14’te Karaağaç Sosyal Tesisimizde, bir toplantı düzenleyeceğiz. Tüm bölge halkımız bu toplantımıza davetlidir,” ifadelerini kullandı.

Karaağaç Ve Nardüzü Alt Yapı Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısı

Önceki İçerikHatay’da Özel Güvenlik Bölgeleri açıklandı
Sonraki İçerikTemmuz Ayında Hatay Havalimanı’nda 113.292 Yolcuya Hizmet Verildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.