Başkan Seyfi Dingil: İskenderun’da Kurban Satış Yeri Hazır

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’da kurban satış yerinin hazır olduğunu belirtti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçe tarım müdürlüğü ile ağır bakım merkezi arasındaki boş arazide kurulan kurban satış alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Seyfi Dingil,”kurban bayramına çok az bir süre kaldı. Belirlenen bölgeyi hayvan sahiplerine tahsis ediyoruz. Işıklandırma, çöp koteyneleri, su giderleri, yer çizgileri, otoparklar, WC ler ve numaralandırma çalışmaları bitti. Ekiplerimiz sahanın etrafını çevirdi. Vatandaşlarımız yapılan çalışmalar ile temiz ve düzenli bir ortamda rahatça kurban alımlarını yapabilir. Bölgede olması muhtemel trafik yoğunluğu içinde tedbirler alındı” dedi.

Kurbanlıların gelmeye başladığını belirten Başkan Seyfi Dingil,”Vatandaşlarımız akşamları da kurban alabilmeleri için ışıklandırma çalışması yaptık. Sahanın temizlik işleri periyodik yapılacak. Kurban sekim alanları da belirlendi. Kurbanlıkların sağlık kontrollerini de tarım müdürlüğü yapıyor. Böylelikle kurban almak isteyen hemşerilerimizin içleri rahat edebilir. Allah hepsinin kurbanını şimdiden kabul etsin.” ifadelerini kullandı.

Başkan Seyfi Dingil: İskenderun’da Kurban Satış Yeri Hazır

Önceki İçerikİskenderun’da Tarihi Nikâha İmza Attılar
Sonraki İçerikGüzelmansur çakmak gazı bağımlılığını Meclis gündemine taşıdı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.