Belen’e 3 Bin Tonluk Su Deposu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Hatay’ın her yerinde ayrım yapmadan içmesuyunu güçlendirme adına hizmetlerini sürdürüyor.

Belen ilçesinin zor arazi şartlarına rağmen süren çalışmalar ile kanalizasyon ve içme suyu sorununa son veren Genel Müdürlük, ilçe genelinin ihtiyacını karşılayan temiz içme suyunu tek bir depodan dağıtımının yapılması amacıyla başlattığı büyük proje hızla ilerliyor.

Belen ilçesine bağlı Halilbey Mahallesi’nde yapımına başlanan içme suyu deposunun ilçe genelindeki su sıkıntısına son vereceğini belirten İdare, 3 bin tonluk olan su deposunun yapımının ardından 4 adet daha farklı kapasiteli depoların yapılacağını açıkladı.

Halilbey Mahallesi’nden Sarımazı Mahallesine kadar bulunan bütün mahalle sakinleri proje sayesinde kesintisiz ve sağlıklı bir içme suyu kullanacağını vurgulayan HATSU, projenin tamamlanması ile yeni depodan da döşenen yeni hatlara su iletiminin sağlanacağını kaydetti.

Belen’e 3 Bin Tonluk Su Deposu

Belen’e 3 Bin Tonluk Su Deposu

Önceki İçerikArsuz Belediyesinden Hurdacılara Geçit Yok
Sonraki İçerikİskenderun Yüzme Kursları Başladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.