HATAY Gazeteciler Cemiyeti Tarihi Cemiyet Evi’nde Döner Partisi verdi

HGC Üyeleri cemiyet binasında bir araya gelerek, stres attılar, döner ve dondurma ikramı yapılan geceye, Eşleriyle birlikte katılan gazeteciler, bol bol sohbet etme fırsatı buldular.

Tarihi Cemiyet Evi’nde gazeteci üyelerine akşamları da hizmet verileceğini belirten Hatay Gazeteciler cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen, “Hizmet binamız günün her saatinde gazeteci üyelerimizin hizmetinde olacak. Daha önceleri mesai saatlerinde hizmet veren binamız, bundan böyle üyelerimizin aileleri veya arkadaşları ile gelip zaman geçirebilecekleri bir mekânları olacak.” dedi.

Hizmet Binasının üyelerine bundan böyle gece saat 22.00’a kadar hizmet vereceğini belirten Yetişen, “Bu vesile ile yeni uygulamamızı başlatmak amacıyla bu gece cemiyet evimizde üyelerimizle bir araya gelme fırsatı bulduk. Bu gece hep birlikte cemiyet evimizde iyi bir zaman geçirdik. Birlik ve beraberliğimiz adına güzel bir akşam oldu. Hep beraber günün yorgunluğunu atma fırsatı bulduk. Ben bu gecenin sağlanmasında emeği geçen cemiyetimizin kurucu üyelerinden HD Medya Grubu Yönetim kurulu Başkanı Tevfik Fazlı Doğan’a ve yönetim kuru üyemiz Rahmi Vardı’ya çok teşekkür ediyorum. Etkinliğimize zaman ayırarak katılan gazeteci üyelerimize de teşekkür ediyorum. Bundan böyle cemiyet evimiz üyelerimize gece 22.00’ye kadar hizmet verecek.” diye konuştu.

HATAY Gazeteciler Cemiyeti Tarihi Cemiyet Evi’nde Döner Partisi verdi HATAY Gazeteciler Cemiyeti Tarihi Cemiyet Evi’nde Döner Partisi verdi HATAY Gazeteciler Cemiyeti Tarihi Cemiyet Evi’nde Döner Partisi verdi HATAY Gazeteciler Cemiyeti Tarihi Cemiyet Evi’nde Döner Partisi verdi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.