Hatay Genelini Kapsayan Toplu Taşımada Dönüşüm Çalışmaları, Belen İlçesinde Başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından projelendirilen Ulaşım Ana Planı çalışmaları kapsamında toplu taşıma araçlarının dönüşüm işlemleri tüm hızıyla devam ediyor.
Vatandaşların daha modern araçlarla ulaşım yapabilmesi adına başlatılan toplu taşıma araçlarının dönüşüm çalışmaları ilk olarak Harbiye Bölgesinde uygulanarak, dönüşüm süreci tamamlandı. İkinci adım olarak düşünülen Üniversite-Serinyol Bölgesi ile ilgili dönüşüm süreci işlemlerini de gerçekleştiren HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığı, gerekli tüm düzenlemeleri yaparak projenin faaliyete girmesinde son aşamaya geldi.
Antakya- Defne ilçesi merkez kooperatifleri ve Belen ilçesiyle ilgili dönüşüm projelerini de hayata geçirmek adına çalışmaları hızlandıran HBB yetkilileri, hazırlamış olduğu proje çalışması ve UKOME kararı ile dönüşüm sürecini başlattı. Konu ile ilgili bilgilendirme toplantıları yapan yetkililer, dönüşüm süreci hakkında şoför esnafını bilgilendiriyor.
Son olarak Belen ilçesinde toplu taşıma faaliyetinde bulunan S.S. 34 nolu Belen Mot. Taş. Kooperatifi ve S.S. 83 nolu Cırtıman Motorlu Taşıtlar Kooperatifi olmak üzere 2 toplu taşıma kooperatifine üye esnaflarla bilgilendirme toplantısı yapılan HBB yetkilileri, Belen ilçesinde dönüşüm sürecinin bir an önce tamamlanması ile vatandaşlara çağdaş, kaliteli ve konforlu toplu taşımacılık hizmeti verilmesi yönünde projeye destek verdi.

Hatay Genelini Kapsayan Toplu Taşımada Dönüşüm Çalışmaları, Belen İlçesinde Başladı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.