Beyin Kanaması Geçiren Çocuk Hayata Tutundu

Evlerinin önündeki iki buçuk metre yükseklikteki kanaldan düşerek, kafasına aldığı darbe sonucu beyin kanaması geçiren 9 yaşındaki Irmak Yücel, tedavi gördüğü İskenderun Gelişim Hastanesi’nde yeniden hayata döndü. Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Koparan’ın müdahalesiyle hayata tutunan ikinci sınıfta öğrencisi Irmak Yücel, Genel Yoğun Bakım Ünitesinde geçekleştirilen 15 günlük medikal tedavinin ardından sağlığına kavuştu.
“Ameliyatsız tedavi etmeyi başardık”
Hasta hakkında bilgiler veren Op. Dr. Mehmet Koparan, “Hastanın, özellikle beyincik bölgesindeki kanama için, tedaviyi hassasiyetle yürüttük. Bu bölgede görülebilecek hasarların oluşmaması açısından medikal tedavi çok önemliydi. Tedaviyi, hasarsız tamamladık ve Irmak’ı sağlığına kavuşmuş olarak taburcu ettik. Irmak, artık sağlıklı bir şekilde okuluna devam edebilecek” açıklamasında bulundu.

“Kızımın yaşaması mucize”
Irmak Yücel’in hayati tehlikesini atlatmasının ardından büyük sevinç yaşadığını ifade eden Anne Mehtap Yücel ise, “Kızımın oyun oynarken başına gelen elim olay sonrası doktorun odasına ağlayarak giriyorduk, fakat gülerek çıkıyorduk. Doktorumuzun güven vermesi, motivasyonumuzu yüksek tutması bizi sevindiriyordu. Çok şükür kızımız sağlığına kavuştu. Desteklerinden ötürü doktorumuza ve yoğun bakım ekibine çok teşekkür ederiz” dedi.

Beyin Kanaması Geçiren Çocuk Hayata Tutundu Beyin Kanaması Geçiren Çocuk Hayata Tutundu Beyin Kanaması Geçiren Çocuk Hayata Tutundu

Önceki İçerikKaymakamlık Deniz ve Hava Şartları Elverişsiz Uyarısı Yaptı
Sonraki İçerikBelen Belediyesinden İmar Barışı Bilgilendirme Toplantısı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.