İskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor

İskenderun Belediyesinde halkın görüşlerini, sorunlarını, taleplerini dinlemek ve imkanlar dahilinde gerçekleştirmek adına yapılan Halk Günleri devam ediyor.
Halk Günü dolayısı ile vatandaşlarımızla sohbet ederek, istek ve görüşlerini dinleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sorunların çözülmesi noktasında gereğinin yapılması için ilgili birimlere talimat verdi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Tek gayemiz halkımızın yüzünün gülmesini sağlamak. Bu amaçla da sık sık vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinliyor çözüm buluyoruz” dedi.
Başkan Seyfi Dingil, “İskenderun Belediyesi olarak, kanunların bizlere verdiği yetkiler çerçevesinde vatandaşlarımızın hiçbir derdini çözümsüz bırakmadık, bırakmayacağız da. Her salı günü vatandaşlarımızla doğrudan ve randevusuz bir şekilde, bir araya geliyoruz. Onların sorunlarını, istek ve taleplerini dinliyor, onlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da uygulamamız devam edecek” şeklinde konuştu.

“Halk Günü” buluşmasına katılan vatandaşlar ise Başkan Seyfi Dingil’e teşekkürlerini ileterek, halk günlerinden memnun olduklarını belirttiler.

İskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor İskenderun Belediyesinde Halk Günleri Devam Ediyor

Önceki İçerikAltyapıda Bakım Ve Onarım Çalışmaları Sürüyor
Sonraki İçerikHatay’da Özel Güvenlik Bölgesi 11 Temmuz 2018 ‘e Kadar Uzatıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.