Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yanık;”Eğitimde çıtanın yükselmesi adına canla başla çalıştık”

Türk Eğitim-sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, 2017-2018 Eğitim öğretim yalının sona ermesi nedeniyle yaptığı açıklamasında, “Eğitimde çıtanın yükselmesi için yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte canla başla çalıştık. Bu zorlu maratonda, eğitim camiasından, velilere, öğretmenlerinden öğrencilerine kadar eğitimde ter dökenleri canı gönülden kutluyoruz” dedi.
Türk Eğitim-Sen Hatay2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık; ”Göreve geldiğimiz günden bu yana, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte öğretmenlerimizin haklarının korunması, eğitim de yaşanan aksaklıkların giderilmesi ve sorunların çözümlerine yönelik çareler bulunması noktasında yoğun gayretlerimiz oldu. Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de bu çalışmalarımız daha yoğun bir şekilde devam edecektir” dedi.
Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yanık açıklamasının devamında ise; “Oldukça yoğun ve yorucu bir çalışmanın ardından, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılını başarılıyla tamamlayan öğrencilerimizi ve canımızdan çok sevdiğimiz çocuklarımızın bütün eğitim yükünü birlikte paylaşan aileleri ve öğretmen arkadaşlarımı Tüm Eğitim Çalışanı dostları kutluyorum. Yaz tatilinin sizler için iyi bir dinlenme fırsatı olmasını umuyor herkese bol bol kitap okuyacakları bir tatil diliyorum” dedi.

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yanık;”Eğitimde çıtanın yükselmesi adına canla başla çalıştık”

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.