Asfaltla Kapanan Izgaralar Sorun Teşkil Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), ilçe belediyeleri tarafından yapılan asfalt çalışması sırasında üstü kapatılarak tıkanan ızgaraların yağmur deşarjında önemli bir sorun teşkil ettiğini duyurdu.

İskenderun genelinde ilçe belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmaları sırasında muayene bacalarının ve yağmur ızgaralarının kapatılması yağmur sonrasında caddelerde su birikintilerine neden olacağını belirten Genel Müdürlük, asfaltla tıkanan bölgelerde yağmursuyu sorunlarının yanı sıra kanalizasyon hatlarında oluşan taşma sonucu evsel atık sularının vatandaşları mağdur ettiğini açıkladı.

Vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine Esentepe ve Cumhuriyet Mahallesi’nde çalışma yapan HATSU, asfaltla tıkanarak taşan yağmur suyu hattını açmak için kırıcı kepçe ile saatlerce uğraş verildiğini ve hattın içinden büyük kütlelerde asfalt parçalarının çıkartıldığını belirtti.

Yağışların başlaması ile asfaltla kapanan bölgelerde ki yaşayan vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın sıkıntı çekeceğini kaydeden idare, bundan sonraki yapılacak asfaltlama çalışmalarında özen göstermeleri gerektiğine vurgu yaptı.

Asfaltla Kapanan Izgaralar Sorun Teşkil Ediyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.