Çalınan Izgaralar Yerine Yenisi Yerleştiriliyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), İskenderun ilçesinin muhtelif noktalarında devam eden yağmur suyu ızgaralarının çalınma vakaları hususunda uyarı ve sağduyu çağrısı yaptı.

Özellikle İskenderun ilçesinin genelinde gözlemlenen yağmur suyu ızgaralarının çalınma vakasının her geçen gün arttığını belirten Genel Müdürlük, hırsızların hedefi haline gelen ızgaralar ile alakalı gece saatlerinde herhangi bir şüpheli durumda 155 Polis imdat çağrı merkezine bildirilmesi hususunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Izgara hırsızlığı sonrasında boşalan kısımların araç ve motosiklet sürücüleri için çok önemli derecede tehdit oluşturduğuna vurgu yapan İdare, yapılan bu vurdumduymaz hırsızlığın son bulması adına yapılan işlemlerin devam ettiğini ayrıca insan hayatını etkileyen bu konuda her bireyin bilinçli bir şekilde bu vakalar için bildirim yapması gerektiğini hatırlattı.

Ayrıca Genel Müdürlük, çalınan ızgaralar yerine yeni ızgaraların yerleştirildiğini yaratılan tehlikenin önüne geçmek için çalışmaların sürdüğüne vurgu yaptı.

Çalınan Izgaralar Yerine Yenisi Yerleştiriliyor Çalınan Izgaralar Yerine Yenisi Yerleştiriliyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.