Depolar, Sağlıklı Bir Gelecek İçin Yenileniyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içmesuyu depolarında yaptığı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarıyla su iletimini sağlıklı ve temiz bir şekilde gerçekleştiriyor.

İlimiz genelinde “Her Şeyden Önce Sağlık” anlayışıyla içmesuyu çalışmalarını sürdüren ve eski-yeni şeklinde yapılan çalışmaları fotoğraflarla gözler önüne seren Genel Müdürlük, içmesuyunu iletmede önemli işlev gören içmesuyu depoları ile terfi merkezlerinde yenileme çalışmalarının yanı sıra bakım ile onarım yapıldığına dikkat çekti.

İçmesuyu depolarında elektrik sistemleriyle birlikte yetersiz kalan boruların büyük çapta borularla yenilendiğine ve su pompalayan motorlarında güçlendirme yapıldığına dikkat çeken İdare, depo yenilemenin yanı sıra çevre düzenlenmesi yapılarak yeni bir görünüme kavuştuğunu vurguladı.

Projeler sayesinde vatandaşlara sağlıklı ve temiz şekilde suyun iletildiğini aktaran HATSU, modernizasyon çalışmalarının Hatay genelinde devam ettiğini vurguladı.

Depolar, Sağlıklı Bir Gelecek İçin Yenileniyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.