Arsuz Turizm ve Kültür Derneğinden İftar Yemeği

Arsuz Turizm ve Kürltür Derneği başkanı Hasan ARSLAN ve dernek üyeleri tarafından şehit aileleri , gazilerimiz ve Arsuzlu vatandaşlarımız onuruna iftar yemeği düzenlendi

Tüm şehitler için dua edilmesi ve Kur’an tilavetiyle başlayan iftar programında konuşan Dernek Başkanı Hasan ARSLAN , bu günlerde geride bıraktığımız şehitlerimizi yad ederek onların ruhuna da dualar göndermiş oluyoruz. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum” dedi
Kaymakam SARI şehit ve gazi aileleri ile birlikte olmaktan son derece memnuniyet duyduğunu ifade ederek Şehitlerimize ve gazilerimize ne kadar şükran duysak az olacağını belirterek katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum dedi ve programı organize eden Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan ASLAN ‘ a ve dernek üyelerine teşekkürlerini iletti.

İftar Programına Kaymakam Musa SARI ve eşi Emine SARI’nın yanı sıra , kurum müdürleri , şehit aileleri ve gazilerimiz ile davetliler katıldı.

Arsuz Turizm ve Kültür Derneğinden İftar Yemeği

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.