Belen’de Şehit Aileleri ve Gazilerimize İftar Yemeği Düzenlendi

Ramazan ayı münasebetiyle Belen Kaymakamı Abdulaziz AYDIN’ın ev sahipliğinde, İlçemizde ikamet eden Şehit Aileleri ve Gazilerimiz onuruna iftar yemeği verildi. Şehitler Abidesi Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen İftar yemeğine; Belediye Başkanı Adnan VURUCU ile eşi Yüksel VURUCU, Şehit Aileleri, Gazilerimiz ve Eşleri, bir grup Belenli hemşehrimiz, Kurum Amirleri, Mahalle Muhtarları ile Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaymakam AYDIN ve Başkan VURUCU’nun misafirleri tek tek karşılamasının ardından başlayan iftar programı, Yaylakent Camii İmam Hatibi Mehmet KART tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve akabinde ezanın okunmasıyla devam etti.

Program sonunda bir konuşma yapan Kaymakam AYDIN; bu huzurlu ramazan akşamında bu güzel mekanda Şehit Ailesi ve Gazilerimiz ve Belenli Aziz dostlarımız ile birlikte bulunmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Bu yemekler esasen bir araya gelmenin, hasbihal etmenin, birbirimizi görmenin bir vesilesidir. Önemli olan bu iftar münasebetiyle bir araya gelmek, beraber olmak, bu gönül sofrasını paylaşmaktır. Ramazan bereketiyle, huzuruyla geldi. Biz de Belen’de huzur ve bu bereketi yaşıyoruz. Cenabı Allah bizleri nice Ramazanlara ardından da nice bayramlara sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde kavuştursun inşallah. Sofralarımızı şereflendiniz katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum, sefalar getirdiniz diyerek İftar yemeğinin sponsorluğunu üstlenen Yazıcılar Şirketine ve bu güzel mekanı tahsis eden Belediye Başkanı Adnan VURUCU’ya ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Program, Kıbrıs Gazisi İbrahim ÇOPUR‘un “130 Yıllık Fotoğraf Plevne Müzesinde” tablosunu, Kaymakam AYDIN’a takdim etmesi ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Belen’de Şehit Aileleri ve Gazilerimize İftar Yemeği Düzenlendi Belen’de Şehit Aileleri ve Gazilerimize İftar Yemeği Düzenlendi Belen’de Şehit Aileleri ve Gazilerimize İftar Yemeği Düzenlendi

Önceki İçerikHatay AK Parti Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti
Sonraki İçerikDolar, Euro ve Altın’da Rekor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.