Kırıkhanlılar ve Hassalılar Eğitim ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Mehmet Altay, “Birlik ve beraberliğimiz Daim Olsun”

Kırıkhanlılar-Hassalılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Denizcilerde kongrelerini yaptı
Denizcilerde faaliyet gösteren Kırıkhanlılar-Hassalılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Genel kurulunu yaptı.

İskenderun Denizciler Mahallesi’ndeki dernek, Olağanüstü Kongrede tüzük değişikliği yaptı ve Derneğin yeni adı Kırıkhanlılar – Hassalılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği oldu.

İskenderun Denizciler Mahallesi Atatürk Caddesi No.72’de Hakan Yıldırım Başkanlığı’nda faaliyet gösteren Derneğin olağanüstü kongresinde yapılan seçim sonucunda yeni yönetim oluşturuldu ve Başkanlığa aynı zamanda Şirinyurt İlkokulu Müdürü olarak görev yapan Mehmet Altay getirildi.

Eski Başkan Hakan Yıldırım, önceki yıllarda Kırıkhanlılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ünvanıyla faaliyet gösteren Derneğin bundan sonra etkin olarak hizmetlerine devam edeceğini belirtti, yeni yönetime başarılar diledi.
Yeni Başkan Mehmet Altay ise yaptığı konuşmada, faaliyetlerine tüzük maddelerine uygun olarak Payas ilçesinden başlayarak Denizciler çevresini kapsayan bölgede yaşayan tüm Kırıkhan ve Hassalılara hizmet vereceklerini, bu amaçla üye kayıtlarına devam edileceğini, Ocak 2019 ayı içerisinde Olağan Genel Kurulun toplantısının planlandığını anlattı.
Yeni Yönetim Kurulu ile birlikte başta eğitim olmak çeşitli sosyal dayanışma ve yardımlaşma faaliyetlerini planlayıp uygulayacaklarını söyleyen Başkan Mehmet Altay, eski Başkan Hakan Yıldırım’a ve eski yönetime teşekkür etti.
Kırıkhan-Hassalılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği şu isimlerden oluştu: Mehmet Altay,Musa Bayırlı,Hakan Yıldırım,Yusuf Akyol,Turgay Salgar, Ramazan Osmanca, Mehmet Biber, Ali Baki, Ahmet Akçiçek,Abidin Güney, Ayhan Dağdeviren, Mehmet Atahan, Mehmet İbret, Abdullah Bolat,Yusuf Çebişli, Mehmet Bedir ve Latif Göv.

Kırıkhanlılar ve Hassalılar Eğitim ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Mehmet Altay, “Birlik ve beraberliğimiz Daim Olsun” Kırıkhanlılar ve Hassalılar Eğitim ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Mehmet Altay, “Birlik ve beraberliğimiz Daim Olsun” Kırıkhanlılar ve Hassalılar Eğitim ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Mehmet Altay, “Birlik ve beraberliğimiz Daim Olsun”

Önceki İçerikBaşkan Culha: “Halkımızın Kullanamadığı Alanların, Tüm Duvarlarını Da Zamanla Yıkacağız”
Sonraki İçerikGeleneksel Ramazan Eğlenceleri Başlıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.