İskelede 500 kişilik iftar sofrası kurulacak

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahilde bulunan iskelede her gün hayırsever işadamları tarafından iftar soflarının kurulacağını ve ilçe halkını iftar sofralarında buluşturacaklarını söyledi.
Başkan Seyfi Dingil, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iskelede iftar soframızda Ramazan ayı boyunca yaklaşık bin 500 kişiye iftar verilecek. Ramazan ayının bereketini beraber yaşamak, halkımızla aynı sofrada buluşacağız. Ramazanın bu güzelliğini bereketini aynı sofrada hep beraber yaşayacağız.”dedi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Bu tür organizasyonlar dayanışmayı ve kaynaşmayı arttırırken, birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor. Tüm hayırseverlerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Ramazan ayının devletimiz, milletimiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum ” diye konuştu.

İskelede 500 kişilik iftar sofrası kurulacak İskelede 500 kişilik iftar sofrası kurulacak İskelede 500 kişilik iftar sofrası kurulacak

Önceki İçerikArsuz “Sporun Gücü” Projesi
Sonraki İçerikİTSO Heyeti TOBB’un 74. Genel Kuruluna katıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.