Geylani Detailing Araç Seramik Kaplama ve Araç Bakım Merkezi Farkıyla Hizmetinizde

                                           Seramik Kaplama Uygulaması

Aracın alaşım ve boyalarında, zaman içinde oluşabilecek zararları engellemek için uygulanır ve yüzeydeki gözeneklerin en derin noktalarına nüfuz etmektedir. Araç yüzeyinin sabit bir katmanı olarak yüzeyin yıllar boyu aşınmasını,renk atmasını, okside olmasını, reçine ve kuş pisliği gibi etkenlerle zarar görmesini engeller. Seramik kaplama yapıldıktan 6 AY sonra Geylani Detailing tarafından ücretsiz bakim yapılmaktadır ve 2 yıl Garanti verilmektedir.Geylani Detailing Araç Seramik Kaplama ve Araç Bakım Merkezi Farkıyla Hizmetinizde                                                                         Boya Koruma
Aracınızın dış yüzeyini güneş ışını, doğa şartları veya yıkamadan dolayı, aracınızın dış yüzeyinde oluşan matlaşmayı engeller ve özel çizik giderici, boya koruyucu ve parlatıcı ürünleri ile bu sorunu ortadan kaldıran bir uygulamadır.Geylani Detailing Araç Seramik Kaplama ve Araç Bakım Merkezi Farkıyla Hizmetinizde                                                           Boya Korumanın Faydaları
1- Suyu ve Kir’i Üzerinde Tutmaz
Boya Koruma işlemi aracınızın dış yüzeyinde parlak ve kaygan bir zemin oluşturur. Yıkamadan sonra ve yağmurla birlikte aracınızın dış yüzeyinde çok fazla sıvı, toz ve pislik aracınıza yapışıp kalmayacaktır.

2- Aracınıza Parlaklık Ve Canlılık Kazandırır
Boya Koruma işlemi ile birlikte aracınızın boyası ilk günkü gibi parlak ve canlı görünümünü kazanır ve aracınızın boyasında oluşan matlaşmayı önler.

3- Kolay Temizlenir
Aracınızın dış yüzeyi daha az kirlenir ve yıkama esnasında daha kolay temizlenmesini sağlar.

Detaylı iç Temizlik

Aracınızı ilk günkü haline getiriyoruz eski aracınızı getirin 0 gibi görünüme dönüşen aracınızı teslim edelim.Detaylı iç temizliğinde yapılan işlemlerde aracın döşemelerinde oluşan kirler çıkartılarak temiz ve ince detayına varana kadar aracınızın içini temizliyoruz ve ilk günkü haline getiriyoruz ve  araç içerinde bulunan kötü kokularda giderilmektedir.

Geylani Detailing Araç Seramik Kaplama ve Araç Bakım Merkezi Sahibi Muhammed Öztürk yaptığı açıklamada; Almanya’dan gelerek memleketimde iş yeri açtığı ve her türlü İç detaylı temizlik ve aracın dış koruma seramik kaplama ve boya koruma hizmetleri yaptıklarını ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını dile getirdi.

Adres : Numune Mah. Doktor Sadık Ahmet Caddesi. No. 65 İskenderun – Hatay
( Primal AVM arka Kapısı Gelişim Hastane güzergahı )

Telefon: 0534 838 04 15

Geylani Detailing Araç Seramik Kaplama ve Araç Bakım Merkezi Farkıyla Hizmetinizde Geylani Detailing Araç Seramik Kaplama ve Araç Bakım Merkezi Farkıyla Hizmetinizde Geylani Detailing Araç Seramik Kaplama ve Araç Bakım Merkezi Farkıyla Hizmetinizde Geylani Detailing Araç Seramik Kaplama ve Araç Bakım Merkezi Farkıyla Hizmetinizde

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.