Baytaroğlu Ailesinin Büyüğü Yemeni anne toprağa verildi

Yaşlılığa bağlı bazı rahatsızlıklar nedeniyle 3 Mayıs 2018 Çarşamba sabahı evinde vefat eden Yemeni Baytaroğlu (90) 4 Mayıs Cuma günü saat 15’de İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi’nde düzenlenen dini törenin ardından Karaağaç Asri Mezarlıkta, Baytaroğlu Ailesi’ne ait aile kabristanında gözyaşları arasında toprağa verildi.

İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi’nde düzenlenen cenaze merasimine Mersin ve Samandağ’ından gelen Ortodoks Dini Temsilcileri, Ortodoks Cemaati Vakfı Başkanı Can Teymur ve eşi, aile yakınları, merhumenin dostları, çok sayıda cemaat mensubu ile diğer bazı vatandaşlar katıldılar.

Merhum Josef Baytaroğlu’nun sevgili eşi, Can ve Ferit Baytaroğlu ile Corc, Nebil ve Bessam’ın sevgili anneleri, Nadir Baytaroğlu’nun yengesi, Yemeni Baytaroğlu’dan, dini tören sırasında övgü ve saygıyla bahseden ayini yöneten din temsilcileri, Yemeni annenin Corc, Nebil, Bessam, Can ve Ferit adlı evlatlarının da topluma yararlı fertler olduğunu ve hepsinden razı olduklarını ifade etti. Sofrası ve gönlü zengin, sevecen, uzlaştırıcı ve yapıcı kimliğiyle herkesin sevgi ve saygısını kazanmasını bilen Yemeni Baytaroğlu’nun bu nedenle ‘Yemeni anne’ olarak anıldığına vurgu yapan temsilci ‘Merhume hepimizin annesiydi. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun’ dedi.

Tören boyunca Baytaroğlu Ailesi aile fertleri ile tüm yakınların oldukça üzgün oldukları gözlendi. Kilisedeki dini törenin ardından Yemeni Baytaroğlu uzun bir konvoy eşliğinde Karaağaç Asri Mezarlığına getirildi. Burada okunan dualar sonrası merhume burada aileye ait kabristanda gözyaşları arasında toprağa verildi. Defin işlemi sonrası Baytaroğlu Ailesi bireyleri ve yakınları mezarlık içinde taziyeleri kabul ettiler. Öte yandan Baytaroğu Ailesi’nin taziyeleri, 5 Mayıs 2018 cumartesi günü 15.00 -19.00 arası 6 Mayıs 2018 Pazar günü ise ayin sonrası saat 12.00 – 14.00 arası İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilise ’sinde kabul edileceği öğrenildi.

Baytaroğlu Ailesinin Büyüğü Yemeni anne toprağa verildi Baytaroğlu Ailesinin Büyüğü Yemeni anne toprağa verildi Baytaroğlu Ailesinin Büyüğü Yemeni anne toprağa verildi

Önceki İçerikİdrardan kan gelmesi, tümör şüphesini arttırır
Sonraki İçerikKayıp Aranıyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.