Başkan Culha, Arsuz Orman Yangınında İncelemelerde Bulundu

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile birlikte Kale mahallesi Domuzburnu mevkiinde çıkan yangının son durumu ve söndürme çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Kale Mahallesinde dün öğle saatlerinde Domuzburnu mevkiinde çıkan yangını söndürme çalışmaları hakkında bilgi almak üzere, Arsuz İlçe Kaymakamı Musa Sarı ile birlikte Orman İşletme Şefliğine bağlı, Kale İlk Müdahale Merkezine gitti. Yangın söndürme çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra, yangın bölgesini inceleyen Başkan Culha, “ Dün öğle saatlerinde başlayan ve henüz nedeni belli olmayan yangına, iki üç gündür devam eden aşırı rüzgâr, arazinin engebeli oluşu ve ulaşım güçlüğü nedeniyle müdahale etmek zorlaşıyor. Ne kadarlık alanın yandığı hakkında henüz net bir bilgi yok. Ancak hem havadan hem de karadan tüm itfaiye ekiplerimiz yangını söndürmek için seferber olmuş durumda. Zorlukla müdahale edilen yangını söndürme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yangının söndürülmesi için gecesini gündüzüne katan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda yangın tamamıyla söndürülmüş olur,” şeklinde konuştu.

Başkan Culha, Arsuz Orman Yangınında İncelemelerde Bulundu Başkan Culha, Arsuz Orman Yangınında İncelemelerde Bulundu Başkan Culha, Arsuz Orman Yangınında İncelemelerde Bulundu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.