Yıldırım Tepe’ye Taziye Evi Yapılıyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yıldırım tepeye taziye evi yapılacağını belirtti.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yıldırımtepe Muhtarı Veli Demircan’ı ziyaret etti.

Mahallede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar her mahalleye eşit hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduk. Yıldırım Tepe mahallesinde büyük ihtiyaç duyulan taziye evi için çalışma başlattık. Projemiz hazır. Yer tespiti yapıldı. Muhtarlık binamızın hemen yanına vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çok güzel bir taziye evi yapacağız ”dedi.

Kısa süre içerisinde çalışmaların başlayacağını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Böylesine bir merkezi Yıldırım tepeye kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca yaklaşık bu 10 dönümlük alanda çok amaçlı sosyal tesis yapacağız. Belirlenen bu alanda içerisinde halı saha, voleybol sahası, basketbol sahası, taziye evi, çocuk parkı, spor alanları ve farklı etkinliklerin yapılacağı çok amaçlı sosyal tesisin yapımına başlıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yıldırımtepe Muhtarı Veli Demircan ise gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ,”Sağolsun belediye başkanımız bizleri her zaman ziyaret ediyor, yalnız bırakmıyor. Mahallemize yapılan ve yapılacak olan hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yıldırım Tepe’ye Taziye Evi Yapılıyor

Önceki İçerikAşı Hayat Kurtarır
Sonraki İçerik”Genç Çok İş Yok” Proje Tanıtım Toplantısı Yapıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.