İskenderun’da Çalınan Rögar Kapakları Yenilendi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kentin muhtelif noktalarında yağmursuyu kanallarının üzerinde bulunan rögar kapaklarının çalındığını ve herhangi bir kazaya sebebiyet vermemesi amacıyla yenileme çalışmalarının sürdüğünü duyurdu.
Özellikle İskenderun ilçesinin genelinde gözlemlenen hırsızlık vakasının her geçen gün arttığını belirten Genel Müdürlük, hırsızların hedefi haline gelen kapaklar ile alakalı gece saatlerinde herhangi bir şüpheli durumda 155 polis imdat çağrı merkezine bildirilmesi hususunda vatandaşlara çağrıda bulundu.
Farklı şekilde alınan önlemlere rağmen olumsuz sonuçlarla karşılaşıldığını ve gelen bildirimler üzerine tekrardan yenilenerek oluşabilecek tehlikelerin önlendiğini aktaran idare, İskenderun ilçesine bağlı Dumlupınar, Meydan ve Denizciler Mahalleleri ile Belen Toki evlerinin çevresinde bulunan kapakların çalındığını kaydetti.
Sorumsuz kişilerce gerçekleştirilen hırsızlık olayının aynı zamanda can ve mal güvenliğini tehdit ettiğin vurgu yapan HATSU, yasal işlem başlatılarak gerekli incelemelerin devam ettiğini açıkladı.

İskenderun’da Çalınan Rögar Kapakları Yenilendi

Önceki İçerikArsuz Belediyesi’nde “Kırmızı Palmiye Böceği” Alarmı
Sonraki İçerikHatay’da 12 Bölge Geçici Özel Güvenlik Bölgesi İlan Edildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.