İHH Hatay Şube Başkanı Yetim’in Hayır gününde davetlilere Etli Pilav (Aş) ikram edildi

Hatay İHH Başkanı Ahmet Yetim Denizcilerde evinin önünde Yasin okuttu. Yoğun katılımla gerçekleştirilen Hayır gününde Kuran okundu dualar edildi. Davetlilere etli aş ikram edildi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Halit Akıncı Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim, Genç Bezgeliler Dernek Başkanı Hanifi Karakuş ve kalabalık halk topluluğu katıldığı hayır gününde Afrin’de ve yurdun dört bir yanında vatanın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden ve bu uğurda şehit olan Mehmetçiklerimiz ve gazilerimiz için de dualar edildi. İHH Hatay Şube Başkanı Ahmet Yetim, “Elhamdülillah Rabbime şükürler olsun bizim için çok sıkıntılı geçen küçük Mahmut’umuzun tedavisi bitti. Şükür anlamında bu gün hemşerilerimizle bir arada olmak benim için daha da anlamlı. Davetimize katılan tüm tostlardan Allah razı olsun” dedi.

İHH Hatay Şube Başkanı Yetim’in Hayır gününde davetlilere Etli Pilav (Aş) ikram edildi İHH Hatay Şube Başkanı Yetim’in Hayır gününde davetlilere Etli Pilav (Aş) ikram edildi İHH Hatay Şube Başkanı Yetim’in Hayır gününde davetlilere Etli Pilav (Aş) ikram edildi İHH Hatay Şube Başkanı Yetim’in Hayır gününde davetlilere Etli Pilav (Aş) ikram edildi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.