Barıştepe’ye Yeni Muhtarlık Binası Yapıldı

İskenderun Belediyesi tarafından Barıştepe Mahallesi’ne yeni muhtarlık binası yapıldı.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Barıştepe Mahallesi’ne kullanışlı ve vatandaşlara sağlıklı bir şekilde hizmet verebilecek modern muhtarlık binası yapıldığını belirterek ,”Ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içindeyiz. Yeni muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat ve daha kaliteli hizmet verecekler” dedi.
MUHTARLIKLAR MODERN HALE GELDİ
Amaçlarının yaşanılabilir ve daha güzel bir kent oluşturmak olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil, ” muhtarlık binamızı kısa süre içerisinde tamamlandı.. Bizler sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmetleri sürdüreceğiz. Halkımız hizmetin en güzeline layık. Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Birçok mahallede yapılan muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat ve kaliteli hizmet vermekteler” diye konuştu.

Barıştepe’ye Yeni Muhtarlık Binası Yapıldı

Önceki İçerikPamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Down Sendromlu çocuklar yararına kermes ve sergi düzenledi
Sonraki İçerikBelen Dostluk Parkı Açıldı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.