İSADER Yönetimi, Üyeleriyle Dayanışma Yemeğinde Güç birliği oluşturdu

İskenderun’da halkın adeta can simidi olan ve yaptıkları sigortalarla vatandaşlara güven veren İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği (İSADER) yönetimi üyeleri ile dayanışma yemeğinde buluştular.
MİKADO Restaurantta düzenlenen dayanışma yemeğinde geçmiş dönem İSADER’in Başkanlığını başarılı bir şekilde yapan ve bu başarısını İTSO Meclis üyeliğine seçilerek gösteren Yasin Keleş ve yine İSADER’in başarılı yönetim kurulu üyesi Levent Çam’da yapılan son seçimlerde İTSO Meclisine girmeyi başardılar.
İSADER eski Başkanı Yasin Keleş ve yönetim kurulu üyesi Levent Çam, bu başarılarını İSADER yönetimi ve üyeleri ile birlikte akşam yemeğinde kutladılar.
Yemekte söz alan İSADER eski Başkanı ve İTSO yeni Meclis üyesi Yasin Keleş; “Seçim süresince bizlere desteklerini esirgemeyen tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Burada görünüyor ki, her zaman söylediğimiz gibi, bir olursak güçlü oluruz, Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden beri sorun olmaya değil, sorunları çözmeye aday olduk. Sizlerin desteği ile bu göreve seçilmiş bulunmaktayız. Sizlerden gelecek öneri ve destekleri en kısa zamanda ilgili mercilere çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaları yapacağız. Derneğimizle birlikte hareket ederek ve sizlerin desteği ile sektörümüzün bilinirliğini ve itibarını hep beraber arttıracağımıza inanıyoruz. Bizlere inanarak ve güvenerek vermiş olduğunuz desteğe tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.
Geçtiğimiz günlerde yapılan Genel Kurul sonrası İSADER Başkanlığına seçilen Şükrü Gündağ ise, “İSADER olarak birlik ve beraberliğimiz artarak devam edecektir. Derneğimize önemli katkıları olan Başkanımız Yasin Keleş ve Levent Çam’a İTSO’da hayırlı görevler diliyoruz ve yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.
İSADER’in dayanışma yemeğinde, İSADER Başkanı Şükrü Gündağ, yönetim kurulu üyeleri Emir Horoz, Genel Sekreter Armağan Dedeağa, Sayman Osman Çoban, Yasin Keleş, Levent Çam ve İSADER üyeleri katıldılar.

İSADER Yönetimi, Üyeleriyle Dayanışma Yemeğinde Güç birliği oluşturdu İSADER Yönetimi, Üyeleriyle Dayanışma Yemeğinde Güç birliği oluşturdu İSADER Yönetimi, Üyeleriyle Dayanışma Yemeğinde Güç birliği oluşturdu İSADER Yönetimi, Üyeleriyle Dayanışma Yemeğinde Güç birliği oluşturdu

 

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.