Vali Ata Şehit Yakınları ve Gaziler ile Yemekte Bir Araya Geldi

Hatay Valisi Sayın Erdal Ata, Türk Polis Teşkilatı’nın 173.Kuruluş Yıl Dönümü dolayısı ile 10 Nisan 2018 Salı günü saat 19.00’da Kalipso Park’ta düzenlenen ve şehit yakınları ile gazilerin katıldığı yemek programına iştirak etti.

Düzenlenen programa Hatay Valisi Sayın Erdal Ata’nın yanı sıra, Hatay Milletvekili Serkan Topal, 2. Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Hançeri Sayat, 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay , Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet Turan Oral, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof.Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutanı Alb. Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ali Can Bolat ile saygıdeğer gazilerimiz ve şehit yakınları katıldı.

İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk Türk Polis Teşkilatı’nın 173. yılını kutlamanın gurur ve heyecanı içinde olduklarını belirterek, ‘’Emniyet Teşkilatımız sevgi, saygı ve iş birliği içerisinde halkımızın beklentilerini karşılayan, hizmet anlayışı ve görevini yerine getirirken günümüzün sosyal, kültürel, bilim ve teknolojik gelişmelerini yakından takip ederek kendisini sürekli eğitmekte ve geliştirmektedir. Polis olarak vazifemiz vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayarak Anayasa’mızla güvence altına alınan, bireylerin temel hak ve özgürlüklerini yaşayacakları güven ortamını oluşturmaktır.’’ dedi

Ülke olarak çetin bir mücadelenin içinde bulunduğumuz şu günlerde ülkemizin birliğine, beraberliğine, milletimizin birbirleri ile olan sevgi ve kardeşliğine yapılan saldırıları ve bunlara kastedenleri bertaraf etmenin asli görevlerinin içinde olduğunu belirten Karabörk, ‘’Şu an birçok ilimizde vatan ve millet için, bayrak için canını seve seve vermekten kaçınmayan personelimiz huzur ve güvenliğimiz için mücadeleye devam etmektedir. Yüce milletimizin hakkı olan huzur ve asayişin sağlanmasında, kanun ve nizam hâkimiyetinin korunmasında canı pahasına hizmet etmiş ve bu görevi uğruna seve seve hayatını feda etmekten kaçınmamış aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.’’ şeklinde konuştu.

Aziz şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunmasının ardından yemek programı sona erdi.

Vali Ata Şehit Yakınları ve Gaziler ile Yemekte Bir Araya Geldi Vali Ata Şehit Yakınları ve Gaziler ile Yemekte Bir Araya Geldi Vali Ata Şehit Yakınları ve Gaziler ile Yemekte Bir Araya Geldi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.