Fırat Ailesinden Ottoman Otelde Mehteranlı Sünnet Merasimi

İskendrun’da şehrimizin başarılı kuyumcularından iş adamı Hüseyin Fırat ve eşi Berrak Fırat’ın oğlu Yusuf Taha Fırat Ottoman Otelde düzenlenen sünnet merasiminde erkekliğe ilk adımı attı.
Seçkin davetli topluluğunun katıldığı sünnet merasiminde Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi, ilahiler söylendi semazen gösterileri ise gönülleri mesth etti.
Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlunun yaptığı duanın ardından Minik Yusuf Taha aile büyükleri ve Mehteran eşliğinde kendisine özgü yaptırılan Tahta oturtularak Mehteran eşliğinde alkışlarla salona girdiler. Gönüllerin coştuğu, buram buram Osmanlı rüzgarının estiği sünnet merasiminde Fırat ailesinin mutlulukları da gözlerinden okunuyordu. Gecede bir selamlama konuşması yapan şehrimizin başarılı kuyumcusu ve iş adamı Hüseyin Fırat; “Böylesi anlamlı bir günde bizleri onurlandıran ve davetimize icabet eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Ottoman Otelde yemekli düzenlenen sünnet merasimine TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar’ın yanı sıra seçkin davetli topluluğu katılım gösterdi.

Fırat Ailesinden Ottoman Otelde Mehteranlı Sünnet Merasimi Fırat Ailesinden Ottoman Otelde Mehteranlı Sünnet Merasimi Fırat Ailesinden Ottoman Otelde Mehteranlı Sünnet Merasimi Fırat Ailesinden Ottoman Otelde Mehteranlı Sünnet Merasimi Fırat Ailesinden Ottoman Otelde Mehteranlı Sünnet Merasimi Fırat Ailesinden Ottoman Otelde Mehteranlı Sünnet Merasimi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.