5 Nisan Avukatlar Gününde Avukatlar Yemekte Stres Attı

İskenderun’da görev yapan avukatlar 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle hafta sonu Mikado Restaurantta bir araya geldiler.
Yoğun geçen iş temposunun ardından yılda birkaç kez de olsa bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan Avukatlar 5 Nisan Avukatlar Günlerini hep birlikte kutladılar.
Avukatlar adına bir konuşma yapan şehrimizin başarılı ve deneyimli avukatlarından Avukat Sevinç Çakıcı; “Sevgili Meslektaşlarım 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz yemeğe hepiniz hoş geldiniz. ‘Gönül ne kahve ister, ne kahvehane, gönül muhabbet ister kahve bahane’ demişler. Aslında 5 Nisan bir bakıma bizim için bahane oldu. Meslek sorunlarımızın giderek arttığı ve iş stresinden yıldığımız bu günlerde, enerjimizi yükseltmek, motivasyonumuzu arttırmak ve dostluğumuzu pekiştirmek maksadıyla düzenlenen bu gecenin hepimiz için eğlenceli geçmesini diliyorum. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçen Halise Ensari ve Esin Işık’a hepimiz adına teşekkür ediyorum. Bir de geceye katılarak bizleri onurlandıran siz sevgili meslektaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından şehrimizin değerli, deneyimli ve başarılı avukatları canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek, yoğun geçen iş temposunun ardından bir nebze olsun hep birlikte stres attılar.

5 Nisan Avukatlar Gününde  Avukatlar Yemekte Stres Attı 5 Nisan Avukatlar Gününde  Avukatlar Yemekte Stres Attı 5 Nisan Avukatlar Gününde  Avukatlar Yemekte Stres Attı 5 Nisan Avukatlar Gününde  Avukatlar Yemekte Stres Attı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.