İskenderun Demirçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Anlamlı Sergi

İskenderun Demirçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Elektronik Teknolojisi Bölümü öğrencileri sene başından itibaren yapmış olduğu ürünleri tanıtıma çıkardı.

Sergiyi gezen davetliler sergiden memnun kaldıklarını,okul yönetiminin davetleri için teşekkürlerini ilettiğini ve seneye de böyle bir organizasyon görmek istediklerini belirttiler.

Elektrik Elektronik Teknolojisi Bölüm öğretmeni Ekrem Doğan ise ; “Ben hiçbirşey yapmadım. İdare bize destek verdi. Öğrencilerim canla başla çalıştı, onlarla gurur duyuyorum” dedi.

İskenderun Demirçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Anlamlı Sergi İskenderun Demirçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Anlamlı Sergi İskenderun Demirçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Anlamlı Sergi İskenderun Demirçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Anlamlı Sergi İskenderun Demirçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Anlamlı Sergi

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.