30 Dakikada Bel Fıtığı Ağrılarından Kurtuldu

Beş yıl önce bel fıtığı ameliyatı olan ve ameliyat öncesi yaşadığı şikâyetleri tekrarlayan 58 yaşındaki Nesime Bolat, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu. Nesime Bolat’ın doktorları tarafından riskli bulunan ameliyatını lokal anestezi ile gerçekleştiren Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Koparan, hastanın ameliyat sonrası normal hayatına döndüğünü belirtti.
“Ameliyatı başarıyla sonuçlandırdık”

Op. Dr. Koparan, “Bel fıtığından ötürü ağrılarının artması sonucu polikliniğimize başvuran hastaya lokal olarak (ameliyat edilecek bölge uyuşturularak), vida kullanmadan bel fıtığı ameliyatını gerçekleştirdik. Ameliyattan kısa süre sonra, hasta normal bir şekilde yürümeye başladı. İyileşemezsin denilerek bize başvuran hastamızın sağlığına kavuşması bizleri de mutlu etti” açıklamasında bulundu.
Son birkaç aydır yaşadığı ağrılarından ameliyat sonrası kurtulduğunu ifade eden Nesime Bolat ise, “İkinci defa yaşadığım bel ağrıları için birçok doktora başvurdum. Fakat doktorlar ameliyatın riskli olduğunu, vida takmaları gerektiğini söylediler. Şikâyetim artınca yakınlarım Op. Dr. Mehmet Koparan’a başvurdu. Doktoruma güvendim ve ameliyat oldum. Sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum” dedi.

30 Dakikada Bel Fıtığı Ağrılarından Kurtuldu

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.