Yaşar Toksoy; Envitec Birlik Başkanı Dingil ve Envitec yöneticisi Ermeni kökenli Rami’nin aldığı karar doğru değildir

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY; 

ENVİTEC VE İSKENDERUN KATI ATIK BİRLİĞİNİN KARARI DOĞRU DEĞİLDİR

İSKENDERUN KATI ATIK BİRLİK BAŞKANI SN. DİNGİL VE ERMENİ KÖKENLİ YÜKLENİCİ ENVİTEC SAHİBİ RAMİ’YE “GÜCÜNÜZ YETİYORSA BELEDİYEMİZE HACİZ KOYUN.”

Erzin, Payas, Dörtyol, Belen, Arsuz ve İskenderun Belediyelerinin bağlı bulunduğu İskenderun Katı atık birliğince İlçelerin temizlik işleri bu birliğe ait yüklenici firma Envitec tarafından Dörtyol’da çalışmaları askıya aldığını ve çalışan personelleri Payas ve Erzin’e görevlendirmiştir.

Dörtyol Belediyesi olarak, bu kararının doğru olmadığını ve Belediye olarak ödemeler noktasında imkânlarımız doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Ancak Birlik Başkanı Olan Sn. Dingil ve Envitec yöneticileri Ermeni kökenli Rami’nin aldığı karar doğru değildir.

Dörtyol Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce oluşturduğumuz ekiplerle İlçe genelinde temizlik çalışmalarını kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Bugünde mesai arkadaşlarımızla ile birlikte temizlik yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.

Yaşar Toksoy; Envitec Birlik Başkanı Dingil ve Envitec yöneticisi Ermeni kökenli Rami’nin aldığı karar doğru değildir Yaşar Toksoy; Envitec Birlik Başkanı Dingil ve Envitec yöneticisi Ermeni kökenli Rami’nin aldığı karar doğru değildir Yaşar Toksoy; Envitec Birlik Başkanı Dingil ve Envitec yöneticisi Ermeni kökenli Rami’nin aldığı karar doğru değildir Yaşar Toksoy; Envitec Birlik Başkanı Dingil ve Envitec yöneticisi Ermeni kökenli Rami’nin aldığı karar doğru değildir Yaşar Toksoy; Envitec Birlik Başkanı Dingil ve Envitec yöneticisi Ermeni kökenli Rami’nin aldığı karar doğru değildir

Önceki İçerikArsuz’da Nevruz Etkinlikleri
Sonraki İçerikİskenderun’da Down Sendromlular Mehmetçik İçin Yürüdü
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.