Hbb Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde, vatan uğruna şehit olan askerlerimizin anne ve eşlerini yalnız bırakmadı.

Ziyaretlerde Türk bayrağı, Kuran-ı Kerim ve karanfil dağıtımı gerçekleştiren ekipler, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın şehit ailelerine yazmış olduğu notu da iletti.
İletilen notta, “Aziz milletin huzurunu ve cennet vatanımızın bekasını kendi canından üstün tutan kahraman Mehmetçiğimizin eli öpülesi annesi/eşi. Kahraman evladımızın aziz hatırasına sahip çıkmak bizim için onurdur. Biricik evladınızdan ayrı geçirdiğiniz bu anlamlı gün ve bundan sonraki her gün yanınızda olacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Milli mücadele yıllarında canını dişine takarak vatan savunması yapan Ayşe Fitnat gibi Nene Hatun gibi Kara Fatma gibi yiğit Anadolu kadınının torunu olan sizlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım” ifadeleri yer aldı.

Hbb Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı Hbb Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı Hbb Şehit Ailelerini Yalnız Bırakmadı

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.