Tüylerinde, ay ve yıldıza benzer şekiller olan 14 Aylık Buzağı ilgi odağı olmaya devam ediyor

Hatay, Samandağ, Mızraklı Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi üzerinden bulunan hayvancılık yapmaya elverişli bir mekânda, 14 aylık sevimli buzağı üzerindeki ay ve yıldıza benzeyen görüntüler görenleri şaşırtıyor. Sağlıklı ve şirin buzağının sahibi İlhan Camuz “Ay ve yıldıza benzeyen şekilleri ilk anda fark etmedik. Aylar ilerleyip, buzağı geliştikçe şekiller tüylerinde, dış derisinde daha net olarak görülür oldu. Buzağının son halini görenler bunu bize kaça satarsın diye sordular? Bana göre Bayrak bir milletin varlığının ve bağımsızlığının sembolü, tarihinin hatırasıdır. Değeri; pamuk, atlas ve ipekten yapılmasına bağlı olmayıp, temsil ettiği milletin kıymeti ile ölçülür. Devletin hâkimiyetini, bağımsızlığını ay ve yıldız ise bayrağımızın şerefini temsil ettiği için bayrağa saygı gösterilir. Ayrıca Türk bayrağı, ulusumuzun şeref simgeleri olan hilal ve yıldızı ile dünyada ve ülkeler arasında, Türkiye Cumhuriyeti’nin şeref ve onurunu büyük bir inançla simgeleyen şeref abidesidir. Bu nedenle ay ve yıldıza fiyat biçmek bana, bize doğru gelmiyor. Her şeye rağmen bu ilginç buzağıyı sırf bu özelliği için almak isteyen olursa, onu hak ettiği değere elden çıkarabilir, elde ettiğim geliri de Mehmetçiklere bağışlamak üzere bazı girişimlerde bulunurum” diye konuştu.

Tüylerinde, ay ve yıldıza benzer şekiller olan 14 Aylık Buzağı ilgi odağı olmaya devam ediyor Tüylerinde, ay ve yıldıza benzer şekiller olan 14 Aylık Buzağı ilgi odağı olmaya devam ediyor Tüylerinde, ay ve yıldıza benzer şekiller olan 14 Aylık Buzağı ilgi odağı olmaya devam ediyor

Önceki İçerikSağlık Personeline “Gebe Bilgilendirme Sınıfı” Eğitimi Verildi
Sonraki İçerik1 Mart Muhasebeciler Haftası başladı
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.