İskenderun Belediyesinde Düzenlenen Halk Günlerine Yoğun İlgi

Halk günleri uygulamasına aralıksız bir şekilde devam edildiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,””Sorunların çözümü için vatandaş ile istişare yapmak toplantıyı daha verimli hale getiriyor. Vatandaşın istek ve taleplerine göre, ilgili müdürlüklerimize yönlendiriyoruz. İskenderun’da kimsenin mağdur olmaması için çabalıyoruz. Belediyemizin kapısı herkese açık ” değerlendirmesinde bulundu.

Her yaştan ve kesimden insanın günden güne daha çok ilgi gösterdiği halk günlerinde vatandaşlarla birebir görüştüklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”elimizden geldiğince, imkânlarımız ölçüsünde halkımızın istek ve sorunlarına çözüm bulmaya, dertlerine deva olmaya çalışıyoruz. Halka hizmeti çözüm odaklı yapıyoruz. Bizi ziyarete gelen halkımızın buradan mutlu ve umutlu ayrılmaları beni son derece memnun ediyor” diye konuştu.

Sorunlarını anlatma fırsatı bulan vatandaşlar ise halk günleri uygulamasının sorunların çözümü açısından önemli olduğunu ifade etti.

İskenderun Belediyesinde Düzenlenen Halk Günlerine Yoğun İlgi İskenderun Belediyesinde Düzenlenen Halk Günlerine Yoğun İlgi İskenderun Belediyesinde Düzenlenen Halk Günlerine Yoğun İlgi

Önceki İçerikİskenderun’da Uyuşturucu ve Güvenlik Operasyonları Devam Ediyor
Sonraki İçerikBelen’de Afrin Şehitleri için hatimler indirildi, dualar edildi
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.