Başkan Vurucu’dan Anlamlı Hibe

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Ötençay Mahallesinde ikamet eden ve sağlık sorunları nedeniyle, yaşamını yatakta geçiren ve evde sağlık hizmeti alan Ali Aydar’a sosyal sorumluluk ilkesi doğrultusunda hasta yatağı hibe ederek, Ali Aydar ve ailesinin hayır duasını aldı.
Belen Belediyesi olarak birçok hastaya yatak hibe eden Başkan Vurucu aileyle yaptığı sohbette, “Hastalarımızın sıkıntılarını giderme konusunda gayret gösteriyoruz. ‘Hepimiz bir gün sağlık sorunu yaşayarak, aynı duyguları yaşayabiliriz. Rabbim, hiçbir ferde dert veripte derman aratmasın. Rabbim Ali Aydar kardeşimize acil şifalar versin. Yakınlarının da yardımcısı olsun. Bizler Belen Belediyesi olarak gücümüzün yettiğince hastalarımıza ve yakınlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Gönül ister ki daha çok maddi ve manevi destek olalım. Rabbim bizleri şu fani dünyada çokça iyilik yapmayı nasip eder inşallah diyerek, tekrar Ali kardeşimize acil şifalar diler, sağlık sorunu nedeniyle yardım bekleyen hasta yakınlarımızı, Belediyemize gelerek taleplerini iletmeleri konusunda, kapımızın her zaman açık olduğunu bir kez daha söylemek istiyorum. İfadelerini kullandı.
Ali Aydar’ın hanımı da yapılan sohbette, Adnan başkanıma buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunmak istiyorum diyerek. Ailecek yaşadığımız sıkıntılı günlerimizde her zaman bizlerin yanında oldu. Rabbim kendine ve devletimize zeval vermesin. Eşim artık daha rahat bir ortamda zaman geçirecek, sebep olanlardan Allah razı olsun ifadelerini kullanarak Başkan Vurucu’ya, sizleri yanımızda görmek bizlere mutluluk veriyor”. İfadelerini kullandı.

Başkan Vurucu’dan Anlamlı Hibe

Önceki İçerikBebek Özlemi Çekenlere ‘Aşılama Tedavisi’
Sonraki İçerikİskenderun’da Uyuşturucu ve Güvenlik Operasyonları Devam Ediyor
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.