Yağmursuyu Birikintilerini Önleme Çalışmaları Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yağmur sonrasında oluşan problemlerin hızlı müdahale ile çözüme kavuşturulduğunu duyurdu.

Hatay genelinde sağanak yağışların etkili olması ile birlikte tıkanıklıkların ve yüzeyde oluşan su birikintileri gibi sorunların oluştuğunu aktaran Genel Müdürlük, gece gündüz demeden mobil ekipler tarafından ve kanal açma araçlarının yardımı ile yapılan müdahalelerin sorunları bertaraf ettiğini açıkladı.

Eğimli mahalle ve sokaklarda yağmursuyu ile birlikte gelen katı atıkların hatlarda tıkanıklık oluşturduğunu bildiren İdare, İskenderun ilçesine bağlı Muradiye ve Modernevler Mahallesi’nde bulunan yağmur ızgaraları ile yağmursuyu hatlarının temizlendiğini belirtti.

Kepçe ve kılavuz araçlarının yardımı ile yapılan çalışma sayesinde yağmursuyu deşarjının daha da kolaylaştırılmasını sağlayan HATSU, vatandaşların su birikintisi ile tıkanıklık gibi sorunları ALO 185 HATSU İhbar ve İstek Hattı’na bildirmesi gerektiğini hatırlattı.

Yağmursuyu Birikintilerini Önleme Çalışmaları Sürüyor Yağmursuyu Birikintilerini Önleme Çalışmaları Sürüyor Yağmursuyu Birikintilerini Önleme Çalışmaları Sürüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.