Hatay Devlet Hastanesinde 100’ncü Anjiyo Başarıyla Gerçekleştirildi

Hatay Devlet Hastanesi bünyesinde hizmete açılan Anjiyografi Ünitesi kesintisiz olarak hizmet vermeye devam ediyor.
Anjiyo Ünitesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Hatay Devlet Hastanesi Anjiyografi Ünitesi sorumlusu Kardiyoloji Uzmanı Dr.BarışKavvasoğlu,
15 gün içerisinde 100’ün üzerinde anjiyo ameliyatının başarıyla yapıldığını, daha önce kalp krizi geçiren hastalarımızı çevre illerde bulunan kamu hastanelerine sevk etmekteydik. Ancak şuan için hastalarımıza 15-20 dakika gibi çok kısa sürede müdahale edebilmekteyiz. Bir hasta dahi olsa sağlığına kavuşmasını sağlayabiliyorsak hayatta kalmasına sebep olabiliyorsak bizler için çok büyük mutluluk.
Anjiyografi ünitesinin hizmete girmesiyle birlikte günün hangi saatinde olursa olsun kalp krizi ile gelen hastaya hızlı bir şekilde Acilde müdahalesi yapılıp tanısı konularak hızlı bir şekilde gerekirse Anjiyoya yapılmaktadır. Hizmetin nitelikli sürdürülebilir olması çok önemli, çünkü kalp hastaları için saatler ve dakikalar önemlidir. Hızlı bir şekilde hastaya müdahale edildiğinde hiçbir problem olmadan hastayı kurtarabilirsiniz.
Ünitenin açılışın dan bu güne kadar yüzü aşkın hasta anjiyo olmak üzere bizleri tercih etmiştir. Öncelikle anjiyo hastasının damarlarına kataterlerle ilerleyip görüntüler alınarak damarlarda tespit edilen tıkanıklıkların tekrar eski sağlığına kavuşturulduğu bir sistemdir.
Ünitemiz son teknoloji ile donatılmış olup, hastalarımıza, modern malzemeler ve en kaliteli stent kullanmaktayız.
Koroner arter hastalığı bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de ölümlerin büyük bir kısmını oluşturmaktadır. Biz anjiyografi ünitemizle birlikte erken teşhis ve tedavi noktasında bir avantaj sağlamış durumdayız, Anjiyografi ünitemizde halen 8 Kardiyoloji Uzmanı, 3 Anjiyo teknisyeni ve 7 Hemşire ile birlikte hizmet vermekteyiz.dedi.

Hatay Devlet Hastanesinde 100’ncü Anjiyo Başarıyla Gerçekleştirildi

Önceki İçerikİskenderun’lu Yıldız Taekwondocular destan yazdı
Sonraki İçerikDr. Ender Çolakoğlu Bakkallar ve Bayiler Odasını ziyaret etti
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.