İskenderun İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde Bakım Çalışmaları Sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), İskenderun ilçesine bağlı Sarıseki Mahallesi’nde bulunan İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde bakım onarım çalışmalarının devam ettiğin duyurdu.

Hatay’ın genelinde işletmesi devam eden atıksu ve içmesuyu arıtma tesisleri sayesinde sağlıklı bir yaşam oluşturma hedefinin sürdürüldüğüne dikkat çeken Genel Müdürlük, İskenderun’a gelecek olan içme ve kullanma suyunun temiz olması amacıyla DSİ tarafından inşası yapılan İçmesuyu Arıtma Tesisinin faaliyete geçmeden önce bakım çalışmalarının devam ettiğini aktardı.

HATSU İşletmeler Dairesi Başkanlığı tarafından işletmeye alınan ve aktifleşmesi için İskenderun İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde bakım çalışmalarının devam ettiğini bildiren İdare, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından tesiste bulunan geniş çaplı jeneratörlerin bakımlarının yapılarak yakıt takviyelerinin yapıldığını bildirdi.

İskenderun İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde Bakım Çalışmaları Sürüyor İskenderun İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde Bakım Çalışmaları Sürüyor

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.